مدرسه کدنویسی مدرسه کدنویسی .

مدرسه کدنویسی

جاوا اسکریپت چیست؟

جاوا بسیار محبوب زبان برنامه نویسی شی گرا است. بخشی از محبوبیت آن از آنجا ناشی می شود که به محض نوشتن قطعه ای از کد در جاوا ، این کد فقط در هر دستگاهی با پلتفرم جاوا قابل اجرا است.

 

جاوا برای چه استفاده می شود؟

مفهوم "یک بار بنویس ، هر کجا اجرا شود" در قلب جاوا به این معنی است که کاربردهای مختلفی دارد. با این حال ، برخی از اصلی ترین موارد استفاده شامل نرم افزارهای تجاری ، برنامه های وب و برنامه های تلفن همراه است. به عنوان مثال سیستم عامل Android Google از Java به عنوان زبان اصلی خود استفاده می کند.

 

نحوه یادگیری جاوا

با دوره های رایگان ما در زمینه ساخت اولین بازی موبایل می توانید با اصول برنامه نویسی جاوا شروع کنید. این شما را با برخی از مفاهیم و ساختارهای اساسی جاوا آشنا می کند. اگر به دنبال کاوش دقیق تر هستید ، توسعه نرم افزار ما با Python و Java ExpertTrack مکان ایده آل برای شروع است.

 

جاوا اسکریپت

با وجود نام آن ، JavaScript ارتباط مستقیمی با جاوا ندارد. با این حال ، از یک نحو Java مانند استفاده می کند ، جایی که این نام از آنجا می آید. اگر به برنامه نویسی مرورگر وب سمت مشتری علاقه مند هستید ، این زبانی است که می خواهید یاد بگیرید.

 

جاوا اسکریپت چیست؟

جاوا اسکریپت یک زبان برنامه نویسی سطح بالا و شی گرا است (اگرچه آن بحث دوم برای برخی بحث ها مطرح است). این زبان در روزهای ابتدایی اینترنت و در سال 1995 ایجاد شده است. خواهید دید که همه مرورگرهای وب اصلی از JavaScript پشتیبانی می کنند.

 

جاوا اسکریپت برای چه استفاده می شود؟

همانطور که گفته شد ، JavaScript زبانی است که برای نوشتن کد استفاده می شود و در مرورگرهای وب اجرا می شود. به همین ترتیب ، این برنامه طیف گسترده ای از برنامه ها را دارد و به ویژه برای ایجاد تعاملی و پاسخگویی به صفحات وب بسیار مفید است. این اغلب در کنار HTML و CSS برای اضافه کردن مواردی مانند انیمیشن ها ، پخش کننده های ویدیو و حتی بازی های مبتنی بر مرورگر استفاده می شود.

 

نحوه یادگیری JavaScript

اگر در برنامه نویسی با JavaScript ، HTML و CSS تازه وارد هستید ، دوره مقدمه ای برای توسعه وب بهترین مکان برای شروع است. در اینجا ، شما یاد خواهید گرفت که چگونه وب سایت تعاملی خود را با استفاده از زبانها ایجاد کنید. برای داشتن زاویه دید


برچسب: ،
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: 0
بازدید:

+ نوشته شده: ۷ اردیبهشت ۱۴۰۱ساعت: ۰۶:۵۲:۰۱ توسط:نیما ثابتی موضوع: نظرات (0)